Gode råd om det digitale hjem

Gode råd om Det Digitale Hjem

Når du får besøg af dine venner og får lyst til at vise dem de nye digitale billeder fra ferien, skal du i dag først hen og tænde for din PC og finde den rigtige CD. Din yndlingsmusik ligger måske på den bærbare inde på kontoret, så du bliver nødt til at høre noget andet. De sjove tegnefilm til børnene er heller ikke så nemme at finde mellem breve og dokumenter på harddisken. Nu kan du få en enhed, der giver central adgang til pc, billeder, lyd og underholdning fra ét sted derhjemme hele døgnet rundt. Boksen kaldes et Home Center, Home Media Center eller blot Media Center.

Har du sikkerhedskopier af dine fotos? 
Før i tiden var billederne fra de mest betydningsfulde øjeblikke i vores liv klæbet ind i et album. Vi kunne blade tilbage og se fotos fra brylluppet og af børnene som nyfødte. Idag ligger billederne ét eller andet sted på en harddisk eller CD. Nu er de svære at finde, når man vil vise dem frem, og der er sjældent taget sikkerhedskopier.

Kan du optage hele serien? 
De fleste af os har også optagelser fra tv liggende på slidte videobånd rundt omkring i huset. Der er ikke altid friske bånd ved hånden, og videooptageren har måske kendt sin bedste tid. Ofte har man ikke plads til det hele, hvis man vil optage en ny TV-serie, de aftener, man ikke er hjemme.

Det nye underholdningscenter 
Et Home Media Center giver dig nye muligheder. Du får måske lyst til at slå op på et emne på Internet eller læse videre på tv-stationens hjemmeside, mens du ser nyhederne på tv. Det kan også være, at du får lyst til at svare på e-mail under en tv-udsendelse. Det kan fint lade sig gøre, uden at du behøver at fjerne dig fra din plads. Du skal blot investere i et Home Media Center, der er en boks på størrelse med en stereoenhed i reolen. Et Home Media Center kan give dig mulighed for at samle hele familiens PC- og tv underholdning på ét sted i huset.

Trådløst Home Media Center 
Dit nye Home Media Center er en trådløs enhed, der kan styre alle medier på én gang. Det har indbygget en kraftig hukommelse og kan betjenes trådløst via fjernbetjening helt uden drev eller over internettet, så familien kan se dine nye familiebilleder, selvom de ikke bor i nærheden. Det er slut med dårlig lyd fra PC-højttalere og små billeder på skærmen. Enheden fungerer som en digital, båndfri tv-optager, der er let at betjene, og som kan afspille film i den samme kvalitet, som du ser på tv. Et Home Media Center bruger næsten ingen strøm, og enheden kan styre en mængde forskelligt udstyr, som f.eks. MP3-afspiller, bærbar PC, stationær PC, stereoanlæg og fladskærms-tv.

Fladskærms-tv med muligheder 
Når du vælger fladskærms-tv, bør du overveje at købe en HDTV-skærm, som bliver standard for digitalt tv om få år. Et fladskærms-tv med HDTVskærm giver skarpere billeder, kan gengive digital lyd og giver ingen "sne". Med en bedre opløsning kan du få adgang til de nye, digitale muligheder hjemme fra sofaen. Med opkobling til din PC kan du bl.a. læse e-mails, surfe på internettet, se digitale fotos i flot skarphed og nyde dine yndlingsfilm i meget høj kvalitet.

Tal med Din lokale IT-partner 
Få demonstreret mulighederne hos Din lokale IT-leverandør. I butikken kan du få rådgivning om Home Media Center, fladskærms-tv og alt det nye. Værkstedet hos Din lokale IT-partner har serviceteknikere, der er specialister i at installere fladskærms-tv og trådløse enheder hjemme hos dig.

Husk det hele når du handler
  • Hvis du anskaffer et Home Media Center, kan du styre tv, PC´er og afspilning afbilleder og lyd
  • Du kan give andre trådløs adgang til f.eks. billeder på dit Home Media Centerover internettet
  • Du kan få fladskærms-tv i flere størrelser og med opløsning, der leverer billeder i en meget høj kvalitet sammenlignet med et almindeligt tv
  • Du kan få monteringssæt til væg og gulv
  • Fladskærms-tv fås også med mulighed for at se to kanaler på én gang
  • Et trådløst net kan forbinde din PC med andre PC'er med højt sikkerhedsniveau
  • Du kan få ekstra højttalere og surround sound for perfekt lydoplevelse