Hvilke betalingsmåder er mulige?

Ved afgivelse af ordre kan der betales med følgende kort: 

       

En del af sikkerheden ved betaling med kort over Internettet er, at købsbeløbet først hæves når forsendelse har fundet sted. Hos Hiway Data ApS kan du trygt handle med betalingskort uden risiko af nogen art. Hvis man har mistanke om misbrug kontakter man blot sin bank og gør indsigelse - kan det dokumenteres, at der er tale om svindel bliver beløbet ført tilbage på din konto. Vi har valgt at benytte ePay pga. de yderst strenge sikkerhedskrav, der stilles til indløsere af betalingskort. ePay samler kortinformationen, det vil sige, at vi IKKE kender kundens kortnummer m.m., men fra ePay får et valideringsnummer. Vi gemmer kun dette nummer og kan ved aflevering af dette få trukket et beløb op til det, du har godkendt - og kun det. Dine kortinformationer gemmer ePay på en server, som ligger bag en firewall og på en server, der har en meget stærk 128-bit-kryptering. Ved betaling med betalingskort pålægges et gebyr, alt efter korttype, fra ePay. E-dankortet er et virtuelt dankort, hvor selve betalingen forgår i ens netbank. E-dankort kan også bruges af folk under 18 år, hvis ens bank tillader dette.

Bankoverførsel:

Hvis man har valgt bankoverførsel som betalingsmiddel til sin ordre, vil bank oplysningerne figurere på den færdige ordrebekræftelse, som fremkommer på skærmen. Denne ordrebekræftelse sendes også til kundes mail.

Når bankoverførselen finder sted, skal der i besked til modtager, indtastes ordrenummeret, så vi kan se hvor beløbet hører til.
Ved bankoverførsel kan der gå op til et par dage før beløbet figurerer ved os.
Når vi kan se beløbet figurerer på vores konto, sender vi varen til kunden, og færdigbehandler ordren.

obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.