Brother HL-L2370DN S/H Laserprinter

DKK 903.20

Lydsvagt og effektivt print til hjemmet eller det lille kontor.

2 på lager

Varenummer (SKU): 992993127 Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

Brother HL-L2370DN er en kompakt sort/hvid laserprinter med kablet netkort

Lydsvagt og effektivt print til hjemmet eller det lille kontor.

HL-L2370DN er en pålidelig sort/hvid laserprinter, der samtidig er lydsvag og kompakt - perfekt til hjemmet eller det lille kontor.

Denne printer er robust, hurtig, lydsvag og er tilpas lille, så den kan stå på et skrivebord. Printeren har en stor 250-arks papirskuffe, så du ikke behøver at skulle lægge papir i skuffen så ofte.

Funktioner

Hurtig printhastighed op til 34 sider/min. ved mindre end 50 dB
Automatisk dobbeltsidet print (duplex)
Stor papirskuffe til 250 ark
Indbygget kablet netkort
Leveres med starttoner op til 700 sider* (*ISO/IEC 19752)
Brugervenlig og nem at sætte op
Maksimal værdi for pengene

Omkostninger er en vigtig faktor, hvad end det er til hjemmet eller det lille kontor. Når du bruger HL-L2370DN holdes omkostningerne nede.
Og når du bruger vores store tonere og printer dobbeltsidet (duplex), så kan du virkelig reducere dine printomkostninger.

Performance designet til morgendagens kontor

HL-L2370DN er hurtig at sætte op og klar på få minutter.

Printeren er bygget med effektivitet i tankerne. Den er hurtig, har kablet netkort og printer op til 34 sider/min. Derudover har den en stor papirskuffe til 250 ark og automatisk dobbeltsidet print (duplex), så du slipper for at vente længe på dine udskrifter.

Lydsvag uden kompromis

At være lydsvag er ikke ensbetydende med langsom. Alle modellerne i denne serie er lydsvage og printer ved mindre end 50 dB. Dette gør disse printere ideelle til skrivebordet, så du fortsat kan arbejde uden at blive forstyrret.

Bliver ved med at printe...

Bygget til at holde længere. Denne sort/hvide laserprinter-serie er designet til dig og din virksomhed. Den er bygget i robust materiale, så du ikke skal bekymre dig om printerens holdbarhed.

Miljøvenlig

Brothers sort/hvide laserserie efterlever en række miljøstandarder inkl. det tyske Blue Angel, det Nordiske Svanemærke og Energy Star. Det betyder, at denne serie ikke blot hjælper din virksomhed med at være mere effektiv, den sikrer også at I reducerer jeres miljøpåvirkning.

Du kunne også være interesseret i...