HALL 2X15W

DKK 679.20

Forstærkeren sørger for, at du får strøm til dine højttalere, og giver dig en trådløs Bluetooth forbindelse, så du kan streame eller afspille den musik, der ligger på din smartphone, tablet eller pc.

Varenummer (SKU): 0000005 Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

Du tilslutter bare højttalerne til forstærkeren, og finder din playliste frem.

Musikken styres fra din tablet, PC eller smartphone (Apple iOS/Android), der forbindes til forstærkeren via Bluetooth. Forstærkeren er kompatibel med Spotify, TDC Play, Yousee Play, Pandora, Deezer, TuneIn, Google Play Music, SoundCloud, Tidal samt mange flere.

HALL 2x15W er den helt rigtige løsning, hvis du mangler musik på terrassen, i værkstedet, stuen, kontoret, køkkenet eller på værelset, og ikke vil begrænses af en lav udgangseffekt. Trods den beskedne størrelse, er der tale om en kraftig stereo forstærker, der snildt kan spille et større rum op.

Alle vores produkter har nu aptX teknologi som standard.
Når lydfiler komprimeres fra CD'er og til filer, vi streamer, eller har liggende på tablet/smartphone/computer, påvirker det lydkvaliteten. AptX sikrer dig en bedre lydkvalitet, og er det tætteste, vi kommer på 'CD kvalitet'. Her kan du finde mere information om teknologien: Klik her for at se en illustration af hvad aptX er, og hvordan det virker.