HALL Connector

DKK 319.20

HALL Connector er den smarte løsning til dig, der gerne vil bevare dit eksisterende anlæg eller dine aktive højttalere og samtidig have mulighed for at afspille musik trådløst.

Fås med B&O DIN eller Phono stik

Varenummer (SKU): 0000001 Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

Tilslut Connectoren til dit anlæg via det medfølgende kabel, sæt strømstikket i og forbind via Bluetooth, så er du klar til at streame din musik fra din telefon, tablet eller PC.

Med HALL Connector kan du hurtigt og prisvenligt opgradere dit eksisterende anlæg eller aktive højttalere til trådløs afspilning.

HALL Connector kan forbindes til alle kompatible afspillere som smartphone, tablet, pc, iPod etc.
Du afspiller derefter den musik, du har liggende på den forbundne enhed, internet radio eller streamer musikken fra streamingtjenester som Spotify, Tidal, Apple Music, YouSee Play og mange flere.

HALL Connector er udstyret med samme gode Bluetooth modul som vores forstærkere og har aptX teknologi, der sikrer dig en bedre lydkvalitet, og er det tætteste, vi kommer på ‘CD kvalitet’.

HALL Connector er lige så brugervenlig som vores trådløse forstærkere, da du slipper for diverse apps. Lydstyrke og musik styres direkte fra den enhed, du har forbundet via Bluetooth, lettere bliver det ikke.