Simplifier S

DKK 1,279.20

Eksklusiv trådløs forstærker fra HALL AUDIO

Simplifieren sørger for, at du får strøm til dine højttalere, og giver dig en trådløs Bluetooth forbindelse, så du kan streame eller afspille den musik, der ligger på din smartphone, tablet eller pc.

Du tilslutter bare højttalerne til Simplifieren, og finder din playliste frem.

Varenummer (SKU): 0000006 Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

Musikken styres fra din tablet, PC eller smartphone (Apple iOS/Android), der forbindes til simplifieren via Bluetooth. Simplifieren er kompatibel med Spotify, TDC Play, Yousee Play, Pandora, Deezer, TuneIn, Google Play Music, SoundCloud, Tidal samt mange flere.

Simplifier M er et håndlavet kvalitetsprodukt, der har begyndt sin rejse hos Strøjers Møbelfabrik, hvor Kim Ellegaard har tørret træet, skåret det til, slebet det, samlet det og til sidst behandlet træet, så det er modstandsdygtig over for fugt og ridser. Rejsen er derefter fortsat til en kælder i Brylle, hvor Marie-Louise og Ulrik har samlet det færdige produkt, testet og pakket det.

Simplifier M er blevet testet af lydeksperterne, og Tweak.dk siger om produktet:
“Jeg har brugt det meste af tiden med film og musik, og jeg har svært ved at få armene ned igen. Personligt mener jeg at HALL AUDIO er noget af det mest spændende der foregår på lydfronten i Danmark i disse år.“

Læs hele testen og begrundelsen for karakteren 9 ud af 10 samt en Great Product award lige her: Klik her for at læse hele anmeldelsen på Tweak.dk
Alle vores produkter har aptX teknologi som standard.

Når lydfiler komprimeres fra CD’er og til filer, vi streamer, eller har liggende på tablet/smartphone/computer, påvirker det lydkvaliteten. AptX sikrer dig en bedre lydkvalitet, og er det tætteste, vi kommer på ‘CD kvalitet’. Her kan du finde mere information om teknologien.

Yderligere information

COLOR Lys, Mørk
FORSTÆRKER TYPE Digital klasse D
EFFEKT 15W pr. kanal
IMPEDANS 4 – 8 Ohm
STRØMFORSYNING 15V 1.6A medfølger
TILSLUTNING Jackstik 3.5 og Bluetooth 4.2
PROTOKOL A2DP, aptX UDGANG
4 Monacor bananstik, Skrueterminaler4 Monacor bananstik, Skrueterminaler