Kundeservice Vi afvikler sommerferie i ugerne 27 - 31 begge uger inkl. Vi er på tlf. 8 - 16 og i butikken 8 - 12 eller efter aftale.

Kundeservice

www.hiwaydata.dk er en e-mærket netbutik, (som vi dog midlertidigt har nedlagt) og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os. Herunder finder du vores salgs og leveringsbetingelser og en liste over de forskellige producenter. Du har desuden mulighed for at oprette reklamationer, se status på igangværende reklamationer m.m. Som altid - hvis du er i tvivl - send da en mail til info@hiwaydata.dk.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på www.hiwaydata.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. Når du tegner abonnement/betaler med kreditaftale, skal du indtaste fødselsdato, så vi sikrer, at du er over 18 år. Er du under 18 år skal aftalen indgås af en forælder. En aftale kan altid let annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller en person under 18 år.

Du kan kontakte os på tlf.: +45 98 90 23 54 (tidsrum) kl. 8 - 16 mandag til torsdag, fredag 8 - 14 eller på mail info@hiwaydata.dk, som vi forsøger at besvarer indenfor 4 timer i hverdagen.

Bestilling og Betaling
Efter køb
Forsendelse
Support
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System