Services


hiway_data_salg_service_salg


Salg, Service, Reparationer

Vi yder services og reparationer på det meste IT udstyr. Når du kommer til os, laver vi altid først et prisoverslag, sådan at du kan tage en vurdering, om du ønsker det lavet. Takker du nej, betaler du kun et eftersynsgebyr. Med mange års erfaring har vi opbygget os en god forståelse, sådan at vi altid kan tilbyde dig det bedste. Vi tilbyder også salg af IT-udstyr og dele til mobiltelefoner. Vi tilbyder kun kvalitetsvarer og vil aldrig anbefale dig at købe andet, end det du har behov for.
hiway_data_phone


Telefoni løsninger

Hiway® Data ApS, er med søster selskabet Tele Advice ApS førende på markedet for salg og service af Elmeg's produkter. Vi leverer IP løsninger i hele landet. Vi er også certificeret Flexfone forhandler, en løsning der kan integrerer IP med din mobil. Med andre ord en meget fleksibel løsning hvor telefonen, dine aftaler og møder altid følger dig på din færden. Er du til møde gir du blot telefonen besked på det, en anden medarbejder i firmaet besvarer nu dine kald.
future-it_webdesign_blur


Web Design

Vi er alle forskellige, og vi ved derfor aldrig på forhånd, hvem du er og hvad du har brug for. Vi lægger meget vægt på at tænke før vi handler. Vi bruger mere end en kop kaffe’s tid på at snakke med dig og analyserer din virksomheds nuværende forhold, før vi går i gang med at designe din løsning. Der er mulighed for at tilkøbe en serviceaftale, sådan at vi sørger for, at din hjemmeside eller webshop altid er up to date.
img-10


Web Hosting

Om det er et webhotel, cloud server eller remote backup, sikrer vi altid, at der er 99,9% oppe tid. Det er dine data, vi skal passe på. Alle web hosting løsninger du køber igennem os, er 100% selvstyrende. Der er mulighed for at tilkøbe en serviceaftale, sådan at vi sørger for serverne for dig.