Kundeservice Vi afvikler sommerferie i ugerne 27 - 31 begge uger inkl. Vi er på tlf. 8 - 16 og i butikken 8 - 12 eller efter aftale.

Salg og reparation af IT udstyr og Telefoni

Salg, Service, Reparationer

Salg, Service, Reparationer.

Vi yder services og reparationer på det meste IT udstyr. Når du kommer til os, laver vi altid først et prisoverslag, sådan at du kan tage en vurdering, om du ønsker det lavet. Takker du nej, betaler du intet  eftersynsgebyr.

Med mange års erfaring har vi opbygget os en god forståelse, sådan at vi altid kan tilbyde dig det bedste. Vi tilbyder også salg & service af IT-udstyr, telefoni- & Internetløsninger.

Vi tilbyder kun kvalitetsvarer og vil aldrig anbefale dig at købe andet, end det du har behov for.

Telefoni løsninger

Hiway® Data ApS, er med søster selskabet Tele Advice ApS førende på markedet for salg og service af Elmeg's produkter. Vi leverer IP løsninger i hele landet.

Vi er også certificeret Flexfone forhandler, en løsning der kan integrerer IP med din mobil. Med andre ord en meget fleksibel løsning hvor telefonen, dine aftaler og møder altid følger dig på din færden. Er du til møde gir du blot telefonen besked på det, en anden medarbejder i firmaet besvarer nu dine kald.

Web Hosting

Hosting løsninger

Om det er et webhotel, cloud server, remote backup, Office 365 eller antivirus, sikrer vi altid, at der er 99,9% oppe tid. Det er dine data, vi skal passe på. Alle web hosting løsninger du køber igennem os, er 100% selvstyrende. Der er mulighed for at tilkøbe en serviceaftale, sådan at vi sørger for serverne for dig.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System