Kundeservice

Om Hiway Data Aps

Vi har siden 1998 serviceret, solgt og ydet support

Hiway® Data ApS yder til daglig: salg, service og support af IT udstyr til sine kunder, både private, erhverv og det offentlige. Vi har er bredt spænd af ekspertise og kan derved hjælpe vores kunder i næsten alle retninger.

Hiway® Data ApS har igennem årene erhvervet sig specialer inden for, telefoni, antivirus, server drift, computer løsninger, samt daglig håndtering af bruger materiel. Med købet af Tele Advice (nu Tele Advice ApS) i 2013 blev IP-Telefoni samt salg og service af Bintec-Elmeg's produkter en del af varesortimentet. Vi er som certificeret Flexfone forhandler leveringsdygtige i telefoni løsninger der kombinere fastnettelefoni og mobiltelefoni i én løsning.

Sammen med vores samarbejdspartnere, kan vi endvidere tilbyde: Flexfone, IP-telefoni, internet og egne telefoncentraler, stabile hjemmesider samt hosting og backup løsninger.

Mission, Vision, Værdier

Mission

At sikre kundernes succes ved at levere IT udstyr af høj kvalitet.

Vision

Vores vision er, at være der for vores kunder, at give den bedste service.

Værdier

Vi er nytænkende, vi gør hvad vi kan for, at vores kunder kan skabe værdi i deres virksomhed. Vi ved, at dårligt IT udstyr har en konsekvens for driften af virksomheden.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System