På grund af Covid19 kan der forekomme længere reparations-/leveringstider.
Kundeservice

Levenhuk Mobi Mikroskop DTX700

-9%
Mobi Mikroskop DTX700
7507699
Levenhuk Mobi Mikroskop DTX700 7507699
Læs mere Specifikationer
Spar: DKK 141,00 Vejl. DKK 1.536,00
PRIS DKK 1.395,00
Fragt (fra): DKK 0,00
Total inkl. fragt: DKK 1.395,00
Kontakt os evt. for at købe varen eller få mere information
Lagerstatus: På lager (1 - 3 dages levering) (12)
Varenr: 7507699
Flere produkter fra Levenhuk
Beskrivelse
Energimærke
Specifikationer

Levenhuk DTX 700 Mobi Mikroskop er et bærbart mikroskop, der er praktisk at tage med sig. Den passer nemt i en rygsæk på grund af dens design. Mikroskopet er praktisk at holde med en hånd. Mikroskopet kan være et fremragende forskningsværktøj for et barn på grund af det lette design. Alligevel er Levenhuk DTX 700 også god til professionel brug. Det er nyttigt til at studere kunstværker, mineraler, mønter og sektioner af metaller. Det kan også bruges til kvalitetsvurdering af lodning og reparation af apparater.

Et billede dannes af kameraet med en 5MP-sensor. Det transmitterer et farvebillede i høj opløsning til den indbygget LCD-skærm. Skærmen kan let indstilles, så den er i den mest behagelig position. Derudover kan mikroskopet optage billeder og optage videoer (der kræves et hukommelseskort, som skal købes separat), hvilket gøres let med et tryk på en knap. Om nødvendigt kan Levenhuk DTX 700 Mobi tilsluttes en ekstern enhed: en skærm, et tv eller en computer. Alle de nødvendige kabler er allerede inkluderet i sættet. Inden du tilslutter mikroskopet til en computer, skal du ikke glemme at installere den inkluderede software. Det giver dig adgang til udvidede funktioner, som at måle linjære og kantede størrelser på objekter samt anvende tekster på billeder.

Mikroskopet tillader kun at arbejde med ikke-gennemsigtige prøver. Mikroskopet har LED-belysning med justerbar lysstyrke, som bruges som lyskilde. Derudover har mikroskopet et polariseringsfilter, der gør det muligt at reducere reflekser og parasitreflektioner under iagttagelse af skinnende genstande. Forstørrelsen kan jævnligt varieres fra 10x til 300x, hvor en digital zoom giver mulighed for at observere med op til 1200x forstørrelse. Mikroskopet drives af et batteri (som giver op til 2,5 timers kontinuerligt arbejde) eller af en vekselstrømforsyning.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System